Význam jednotlivých druhů potravin ve výživě, glykemický index
Vydáno: 14. 3. 2014
Autor: ÚZEI
Přednášky tematicky zaměřené na potraviny, informační zdroje, význam jednotlivých druhů potravin ve výživě - v březnu 2014 v Knihovně Antonína Švehly
Zemědělské poradensko-vzdělávací centrum a Knihovna Antonína Švehly
pořádá výstavu kuchařek fondu knihovny a přednášky k problematice potravin v rámci akce Březen měsíc čtenářů v knihovnách 2014.
PŘEDNÁŠKY
- 17. 3. 2014 v 16 hod
„Informace o potravinách v Knihovně Antonína Švehly“
Ing. M. Macháčková, ÚZEI
- 19. 3. 2014 v 16 hod
„Informační centrum bezpečnosti potravin MZe“
O. Deutsch, MZe, Odbor bezpečnosti potravin
- 24. 3. 2014 v 16.30 hod
„Význam jednotlivých druhů potravin v lidské výživě“
prof. Ing. J. Dostálová, CSc., VŠCHT, FPBT, Ústav analýzy potravin a výživy
- 26. 3. 2014 v 16 hod
„Sacharidy, glykemický index potravin“
Mgr. D. Hrnčířová, Ph.D., 3. LF UK, Ústav výživy
Poznámka: vstupné zdarma
Místo: Dům zemědělské osvěty
Studovna Knihovny Antonína Švehly
Slezská 100/7 Praha 2
Více informací: www.knihovnasvehly.cz
Ve výpůjční době každé pondělí a středu po celý měsíc březen probíhá v Knihovně Antonína Švehly v rámci akce „Šťastné dny“ registrace nových čtenářů zdarma.
Zdroj: ZCK