Výživa, potraviny a zdraví 2023 – Studentská konference Praha
Vydáno: 2. 2. 2023
Autor: Společnost pro výživu
Abstrakty je možné přihlásit do 20. března 2023.
Pořadatel:
Společnost pro výživu, z.s. a její servisní organizace výživaservis s.r.o.
po záštitou 1. lékařské fakulty UK, Praha
Termín akce: 23. května 2023
Místo konání:
posluchárna Fyziologického ústavu 1. lékařské fakulty UK (č.m. 0300), Albertov 5, Praha 2
- Konference je určena k prezentaci témat bakalářských, magisterských a doktorandských prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.
- Délka jedné prezentace je 15 min.
- Pokyny pro přihlašování a zasílání abstraktů:
Abstrakty mohou být předkládány v českém i anglickém jazyce.
Délka textu abstraktu je omezena na 1500 znaků včetně mezer.
Název abstraktu, jména autorů a název pracoviště se do tohoto limitu nezapočítávají. Bezprostředně po odeslání elektronické přihlášky na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWfbdjp2aHZk-rv1zMrccVarlY7ZKyGDuAIcUBCb3tasHovA/viewform s abstraktem bude hlavnímu prezentujícímu autorovi automaticky e-mailem zasláno potvrzení o registraci s přiloženým přihlášeným abstraktem, kontaktními údaji a odkazem, na kterém je možné abstrakt dodatečně opravit.
Za jazykovou správnost a obsahovou úplnost abstraktu ručí autor. - Termín ukončení podávání přihlášek a abstraktů: 20. 3. 2023 (pondělí) do 23:55 hodin.
- Po uzávěrce budou abstrakty vyhodnoceny odbornou komisí Společnosti pro výživu a 1. LF UK.
Na základě hodnocení odborné komise budou nejlépe hodnocené abstrakty přijaty k přednášce.
Uchazeči obdrží rozhodnutí odborné komise o typu prezentace začátkem května 2023. - Program konference bude k dispozici 14 dní před konáním konference
- Studenti, kteří na konferenci vystoupí s přednáškou, obdrží potvrzení o účasti na studentské vědecké konferenci, roční předplatné časopisu Výživa a potraviny v elektronické podobě a volný vstup na vybranou odbornou akci, pořádanou Společností pro výživu
- Vstup na konferenci je volný.
Odborní garanti konference:
MUDr. Petr Tláskal, CSc. – Společnost pro výživu
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. – Ústav chemie a analýzy potravin, VŠCHT
MUDr. Lukáš Zlatohlávek, Ph.D. – 1. LF UK
Zdroj: Společnost pro výživu