Výživa, potraviny a zdraví 2017 – IX. studentská konference – Praha
Vydáno: 28. 11. 2017
Autor: Společnost pro výživu
Konference se bude konat 5. prosince 2017 v budově 3. LF UK v Praze.
Foto: Shutterstock
Pořadatel:
Společnost pro výživu, z.s. a její servisní organizace výživaservis s.r.o.
3. lékařská fakulta UK, Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT, Praha
Termín akce:
5. prosince 2017
Místo konání:
3. LF UK – Konferenční sál Radany Königové
Ruská 87, 100 00 Praha 10
Organizační pokyny:
- Konference je určena k prezentaci témat bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.
- Délka jednoho sdělení je 15 min.
- Přihlášky s uvedením autorů, názvu přednášky, vysoké školy a fakulty, studijního oboru, typu práce (bakalářská, magisterská) a jména školitele zašlou zájemci na adresu:
3. lékařská fakulta UK
Ústav hygieny
Ruská 87
100 00 Praha 10
e-mail: tereza.pliskova@lf3.cuni.cz - Termín zaslání přihlášek k aktivní účasti je 23. 11. 2017.
- Na základě zaslaných přihlášek bude sestaven program konference. Organizátoři konference si vyhrazují právo přihlášku odmítnout bez udání důvodu.
- Začátek konference v 9.00 hod.
- Studenti, kteří na konferenci vystoupí s přednáškou, obdrží potvrzení o účasti na studentské vědecké konferenci, publikaci Výživa a potraviny pro zdraví a volný vstup na vybrané odborné akce, pořádané Společností pro výživu v roce 2018.
- Vstup na konferenci je volný.
Odborní garanti konference:
Doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D. – Ústav hygieny 3. LF UK
Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc. – Ústav chemie a analýzy potravin, VŠCHT
Zdroj: Společnost pro výživu