Bezpečnost potravin

VŠCHT pořádá seminář Bezpečná výživa

Vydáno: 21. 5. 2019
Autor: VŠCHT

Seminář se koná 1. června 2019

 

Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha, pořádá dne 1. června 2019  seminář
BEZPEČNÁ VÝŽIVA
Moderátor: doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
 Seminář se uskuteční v posluchárně BII, Technická 3, Praha 6


Program
8:00 – 8:40      Presence, organizace
8:55                 Zahájení konference, doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
9:00 – 10:00    Výživa v onkologii, MUDr. Petr Beneš
10:10 – 11:10  Mykotoxiny v potravinách, prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
11:20 – 12:20  Laboratorní diagnostika a screening střevního karcinomu, MUDr. Petr Kocna, CSc.
13:20 – 14:05  Komunální odpadní voda jako diagnostické medium města, Ing. Věra Očenášková
14:20 – 15:05  Nutriční význam vitamínů skupiny B, prof. Dr. Ing. Richard Koplík
15:15 – 16:05  Možnosti a úskalí využití jedlého hmyzu ve výživě, doc. Dr. Ing. Lenka Kouřimská
16:05 – 16:30  Diskuse a ukončení semináře, doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

 

Registrace  

Zdroj: VŠCHT