Bezpečnost potravin

 V. ročník Symposia Živé zemědělství

Vydáno: 17. 2. 2025
Autor: NZM

Srdečně zveme na pátý ročník Symposia Živé zemědělství otevřeného pro odbornou i laickou veřejnost. Letos se zaměříme na téma ekologické a biodynamické vinohradnictví a ovocnářství.

Těšit se můžete na inspirativní přednášky, praktické workshopy a debaty s předními odborníky z Česka i zahraničí. Setkání nabízí nejen možnost získat nové poznatky, ale také prostor pro neformální rozhovory a výměnu zkušeností.

Celá akce bude simultánně tlumočena (čeština-němčina) a účastníci si mohou vypůjčit sluchátka.

Co vás čeká

  • Příklady z praxe od světových špiček ekologického a biodynamického zemědělství: Martin von Mackensen, Georg Meissner, Wilfried Hartl, Nikolas Jurčič nebo Clémence Boutry.
  • Ve dvou dnech více než 20 přednášek, diskuzí a workshopů od českých i zahraničních řečníků.
  • Ke vstupence dostanete navíc online záznam všech přednášek.
  • Přednášky zahraničních odborníků budou simultánně tlumočené do češtiny.
  • Dobroty z lokálních bio produktů od spřátelených ekologických farem.
  • Setkání s odborníky, farmáři i nadšenci ekologického zemědělství.
  • A mnoho dalšího…

Více informací a možnost zakoupit vstupenky najdete na webu:
https://symposium.zivezemedelstvi.cz/2025/

Těšíme se na vás i vaše podněty a diskuse o budoucnosti udržitelného zemědělství!
Pořadatelem sympozia je portál Živé zemědělství.

Zdroj: NZM