Upozornění na nebezpečný výrobek: kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina
Informace HSHMP
Hygienická stanice hlavního města Prahy (dále jen „HSHMP“) šetřila onemocnění salmonelózou.
V rámci hygienického šetření byly odebrány vzorky potravin a u jednoho z nich byla prokázána přítomnost bakterií rodu Salmonella.
Jedná se o výrobek:
Název výrobku |
Prodejce |
Číslo šarže |
Země původu |
Datum minimální trvanlivosti |
kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina |
Bidfood Czech Republic, s.r.o. |
1909220324 |
Polsko |
25. 8. 2020 |
Upozornění na nebezpečný výrobek: kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina; číslo šarže: 1909120324; země původu: Polsko; datum minimální trvanlivosti: 24.8.2020
FOTO výrobku:
kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina;
prodejce: Bidfood Czech Republic, s. r. o.,
sídlo: V Růžovém údolí 553, 278 01, Kralupy nad Vltavou – Mikovice;
IČO: 28234642 číslo šarže: 1909220324;
země původu: Polsko;
datum minimální trvanlivosti: 25. 8. 2020
HSHMP doporučuje předmětný výrobek nekonzumovat a vyčkat dalších pokynů, zda výrobek vracet dodavateli, o kterých rozhodne Ministerstvo zdravotnictví ve spolupráci se Státní veterinární správou České republiky.
V Praze 17. 4. 2019
Mgr. Ivana Průšová
odbor hygieny dětí a mladistvých
vedoucí oddělení poboček Západ, Severozápad a Sever
Zdroj: HSHMP