Školení BTSF v roce 2019
Seznam a termíny školení BTSF
Pokračující programy (od roku 2018)
1. Připravenost na onemocnění zvířat, včetně včasného varování, pohotovostního plánování a
kontroly onemocnění zvířat
2. Antimikrobiální rezistence
3. Systémy auditu
4. Pravidla welfare zvířat
5. Materiály přicházející do kontaktu s potravinou
6. Hygiena potravin a flexibilita
7. Látky zlepšující vlastnosti potravin
8. Označování potravin
9. HACCP
10. Nové vyšetřovací techniky v potravinách
11. Mikrobiologická kritéria a zoonózy
12. Ohniska nákazy v potravinách a její zvládání
13. Postupy povolování přípravků na ochranu rostlin – PPP
14. Podpora auditů EU – AMR, FCM, Biocidy,
15. Přehled unijních zpráv
Nové programy (noví dodavatelé školení)
16. Veterinární přeshraniční kontroly BIPs
17. Kontrola kontaminantů
18. Krmivo právo
Course 1 EU Legislation on Feed (general)
Course 2 EU Feed Hygiene Rules and HACCP Auditing (more specialised)
19. Přesun domácích mazlíčků
20. Hygiena potravin na úrovni prvovýroby
21. Ekologické zemědělství
22. Integrovaná ochrana proti škůdcům – IPM
23. Rostlinolékařské průzkumy – PHS
24. Nové nařízení o úředních kontrolách
25. Chráněné názvy potravin
26. Kontrola a kalibrace zařízení pro aplikaci přípravků na ochranu rostlin
27. Materiály přicházející do kontaktu s potravinou
28. Hodnocení rizik
29. Podpora prosazování práva SPS na úrovni EU – CC, FB incidents
30. TSE a vedlejší živočišné produkty
31. TRACES