Bezpečnost potravin

Seminář: Zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství

Vydáno: 30. 8. 2017
Autor: MZe

Seminář se uskuteční 5. září 2017 na ekofarmě Bílý Mrak u Týniště nad Orlicí.

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců Vás zve na vzdělávací seminář finančně podporovaný Ministerstvem zemědělství z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU,

na téma: ZPRACOVÁNÍ OVOCE A ZELENINY – Základní požadavky a pravidla pro zpracování.

Datum: 5.9.2017, 9:00 – 16:00 
Místo konání: Ekofarma Bílý Mrak, Šachov 13, 517 21 Týniště nad Orlicí
Organizátor: PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, z.s.
Cílová skupina: zemědělská veřejnost – konvenční i ekologičtí zemědělci

Přihlášky posílejte do 4. 9. 2017 na email: martina.cechova@pro-bio.cz nebo telefonicky na č.: 607 563 041.

Seminář je zdarma.
Více informací a program semináře naleznete v přiložené pozvánce.

Příloha
Pozvánka na seminář: Zpracování ovoce a zeleniny (JPG, 363 KB)

Zdroj: Ministerstvo zemědělství