Bezpečnost potravin

Seminář „Membránové procesy v potravinářství“

Vydáno: 24. 7. 2015
Autor: Potravinářská komora ČR

Seminář se uskuteční dne 23. října 2015 v Membránovém inovačním centru – MemBrain, Stráž pod Ralskem.

ČESKÁ MEMBRÁNOVÁ PLATFORMA, ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY a řešitelský tým projektu „KUSmem“ Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi (QJ1510341) zvou na seminář

Membránové procesy v potravinářství

Termín konání: 23. října 2015
Registrace: 8:30 – 9:00 hodin
Místo konání: Membránové inovační centrum – MemBrain
                       Pod Vinicí 87, Stráž pod Ralskem
Cena semináře: 720 Kč, studenti 360 Kč
Přihlášky k účasti: do 12. října 2015
Kontakt: jan.barton@cemp.cz, tel.: 725 103 963
Další informace: www.czemp.cz, www.ctpp.cz

Seminář je určen pro technology v mlékárnách a potravinářských provozech, výzkumné a akademické pracovníky, management firem, studenty a další zájemce o problematiku membránových procesů v potravinářství a mlékárenství.

Více informací naleznete v pozvánce:
Z28-Seminář MP v potravinářství 23_10_2015_pozvánka_verze 20 7 2 [350.29 KB]

Zdroj: Potravinářská komora ČR