Bezpečnost potravin

Seminář „Jak správně značit potraviny?“

Vydáno: 2. 2. 2018
Autor: PK ČR

Seminář proběhne od února do května ve všech 13 krajích.

Třináct seminářů s názvem „Jak správně značit potraviny?  se uskuteční v rámci projektu Regionální potravina pod záštitou Ministerstva zemědělství a Státního zemědělského intervenčního fondu.  

V rámci semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2018, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců Státní veterinární zprávy a Státní zemědělské a potravinářské inspekce v daném kraji. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.

Bližší informace včetně termínů, míst konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.  

Závazné přihlášky na akci zasílejte na email: svobodova@foodnet.cz s uvedením jména, příjmení a společnosti, společně s vybraným termínem a místem konání (maximální kapacita míst je omezena).  

SEMINÁŘ JE URČEN PRO MALÉ A STŘEDNÍ VÝROBCE ZEMĚDĚLSKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ A JE ZCELA BEZPLATNÝ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: www.regionalnipotravina.cz