Bezpečnost potravin

Seminář: Bezpečná výživa – Chuť a vůně potravin

Vydáno: 19. 5. 2017
Autor: VŠCHT

Seminář "Bezpečná výživa - Chuť a vůně potravin" se koná v sobotu 27. května v posluchárně VŠCHT Praha.

pořádá seminář
„Bezpečná výživa – Chuť a vůně potravin“    

v sobotu 27. května 2017
8,20 – 17,00 hod.

Místo: VŠCHT Praha, Technická 3, Praha 6, posluchárna B II
Moderátor: Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

Program:

Vůně a chuť koření Ing. Zdeněk Jelínek GurmEko s.r.o., Radonice
Současné trendy v léčbě obezity prim. MUDr. Petr Sucharda, CSc. III. interní klinika 1 LF UK a VFN, Praha
Mléčné výrobky s vysokou nutriční a senzorickou jakostí – prezentace Ing. Pavel Vybíral Polabské mlékárny a.s.
Barviva v potravinách Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. VŠCHT Praha 
Změny vonných a chuťových látek při zpracování potravin Doc. Dr. Ing. Marek Doležal VŠCHT Praha 
Glutamát sodný – potřebný nebo škodlivý?

Doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská

VŠCHT Praha 

Procesní aromata  (spolu s ochutnávkou výrobku „kuřecí aroma“)

RNDr. Radomír Molín,

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

Vitana a.s. 

VŠCHT Praha 

Energetická a nízkoenergetická sladidla

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

 VŠCHT Praha 
Diskuse a ukončení semináře 

Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., 

Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.

 VŠCHT Praha 

 

 

Zdroj: VŠCHT Praha, Ústav analýzy potravin a výživy


Foto: Shutterstock