Bezpečnost potravin

Reorganizace Státního zdravotního ústavu

Vydáno: 14. 6. 2011
Autor:

Reorganizace SZÚ od 1.4.2011.

S platností od 1. dubna 2011 proběhla reorganizace Státního zdravotního ústavu (SZÚ). Původně třístupňové vedení, které se v roce 2008 změnilo na čtyřstupňové, se opět vrátilo na třístupňové a byla znovu sestavena odborně transparentní centra:
– Centrum zdraví a životního prostředí
– Centrum zdraví, výživy a potravin
– Centrum hygieny práce a pracovního lékařství
– Centrum podpory veřejného zdraví
– Centrum epidemiologie a mikrobiologie
– Centrum toxikologie a zdravotní bezpečnosti

Centrum epidemiologie a mikrobiologie (CEM) vydává časopis pod názvem “Zprávy Centra epidemiologie a mikrobiologie” (ISSN 1804-8668 pro tištěnou formu; ISSN 1804-8676 pro webovou formu). Uvedený časopis (tištěná forma) je ve fondu Zemědělské a potravinářské knihovny (ZPK).

Zdroj: Zprávy Centra epidemiologie a mikrobiologie 20, 2011, č. 3, s. 85