Reformulace potravin – závěrečný seminář k projektu Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
Vydáno: 19. 9. 2023
Autor: VŠCHT
Pozvánka na závěrečný seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost.
Seminář bude zaměřen na výsledky projektu věnovanému reformulacím potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se výsledky – reformulace, kterých bylo dosaženo a které budou uvedeny do výroby a rozšíří sortiment reformulovaných potravin.
Datum konání: 11. 10. 2023, 10:00-15:00 hodin
Místo konání: Národní zemědělské muzeum Praha, Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7
Účast je BEZPLATNÁ.
Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!
- Více informací a možnost přihlášení naleznete zde: https://ukp.vscht.cz/kurzy/kurzy-a-seminare
- Pozvánka na závěrečný seminář
Zdroj: VŠCHT