Bezpečnost potravin

Publikace Genetické zdroje rostlin a zdravá výživa

Vydáno: 10. 2. 2015
Autor: MZe

Nová publikace MZe vydaná ve spolupráci s Výzkumným ústavem rostlinné výroby.

v:* {behavior:url(#default#VML);}
o:* {behavior:url(#default#VML);}
w:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}

Ministerstvo zemědělství vydalo ve spolupráci s Výzkumným ústavem rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně publikaci Genetické zdroje rostlin a zdravá výživa.

Smyslem této publikace je nejenom zvýšit povědomí o genetických zdrojích zemědělských plodin, které jsou v současné době uchovávány a využívány v rámci specifických pracovišť na území České republiky, ale také poskytnout řadu zajímavých informací z oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu.

Přílohy

Zdroj:  Ministerstvo zemědělství

 

Normal
0
false

21

false
false
false

CS
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:“Normální tabulka“;
mso-style-parent:““;
line-height:115%;
font-size:11.0pt;“Calibri“,“sans-serif“;}