Bezpečnost potravin
30. 1. 2014

Prodejci často nabízejí z nerezových KEG sudů nebo PET lahví víno uměle doslazované syntetickým glycerolem, ředěné nebo jinak upravované.


30. 1. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 30. 1. 2014.


29. 1. 2014

SZPI označila jako nebezpečnou potravinu (zvláštní výživa) XTREME 24 hours fat burner.


29. 1. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 29. 1. 2014.


28. 1. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 28. 1. 2014.


28. 1. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 27. 1. 2014.


27. 1. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 24. 1. 2014.


27. 1. 2014

Informace o činnosti Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu při SZÚ.


23. 1. 2014

Metabolismus kadmia, mechanismus toxicity a možná prevence.


22. 1. 2014

Schválená vládou ČR dne 8. 1. 2014


22. 1. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 21. 1. 2014.


22. 1. 2014

Kampaň se snaží řešit současnou celosvětovou epidemii obezity a diabetu snížením obsahu cukru v potravinářských výrobcích.


1 614 615 616 617 618 1 800