Bezpečnost potravin
4. 1. 2018

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 52. týdnu 2017: 25. 12. – 31. 12. 2017 (v češtině).


4. 1. 2018

Tisková zpráva HSHMP ze dne 4. 1. 2018.


4. 1. 2018

Evropský úřad pro bezpečnost potravin a Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí
publikovaly zprávu o epidemii nákaz bakterií Salmonella.


3. 1. 2018

Tým vědců z celé Evropy provedl rozsáhlou analýzu perspektivy dostupnosti potravin, kvality výživy, zemědělství a zdraví.


3. 1. 2018

Nová verze nástroje FAIM je nyní dostupná na internetových stránkách EFSA


3. 1. 2018

Aktuální informace k 3. 1. 2018


3. 1. 2018

Dvoutýdenní letní akademie, která je pořádána odborníky pro odborníky, se zaměří na bezpečnost potravin a odpovídající hodnocení rizik.


3. 1. 2018

1. kurz bezpečnosti potravin a řízení rizik pořádaný Spolkovým úřadem pro ochranu spotřebitele a bezpečnost potravin (BVL)


3. 1. 2018

Informace organizace Biotrin o nových rozhodnutích EU o povolení pro dovoz a zpracování GM plodin.


2. 1. 2018

Tisková zpráva SZPI ze dne 29. 12. 2017.


2. 1. 2018

Zpětná vazba z veřejné konzultace pomohla úřadu EFSA dokončit strategii pro další přehodnocení toxicity bisfenolu A (BPA).


29. 12. 2017

Informace a doporučení Fóra zdravé výživy ke konzumaci alkoholu.


1 429 430 431 432 433 1 799