Bezpečnost potravin
20. 2. 2018

Novi Sad, Srbsko (23.-25.10.2018)


20. 2. 2018

Informace SVS ze dne 19. 2. 2018.


20. 2. 2018

Státní zdravotní ústav získal výzkumný projekt s nejvyšším počtem bodů z Evropských strukturálních a investičních fondů.


20. 2. 2018

Informace organizace Biotrin z oblasti nových technik šlechtění


19. 2. 2018

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 6. týdnu 2018: 5. 2. – 11. 2. 2018 (v češtině).


19. 2. 2018

Tisková zpráva SVS ze dne 18. 2. 2018.


19. 2. 2018

Mezinárodní konference se bude konat v úterý 27. února v kongresové hale hotelu Holiday Inn v Brně.


19. 2. 2018

Mezinárodní potravinářský veletrh SALIMA se koná ve dnech 27. 2. – 2. 3. 2018 v Brně.


16. 2. 2018

Projekt probíhá na středních odborných školách gastronomického zaměření.


16. 2. 2018

Ministerstvo zemědělství vydalo aktualizovanou publikaci „Právní předpisy pro ekologickou produkci“.


16. 2. 2018

Tisková zpráva ze dne 16. 2. 2018.


16. 2. 2018

Parma, 18. – 21. září 2018


1 421 422 423 424 425 1 799