Bezpečnost potravin
25. 7. 2018

Veřejná konzultace EFSA. Termín pro zaslání komentářů: 2. 9. 2018


25. 7. 2018

Tisková zpráva SZPI ze dne 25. 7. 2018.


24. 7. 2018

Tisková zpráva SZPI ze dne 24. 7. 2018.


24. 7. 2018

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 24. 7. 2018.


23. 7. 2018

Informace HSHMP ze dne 23. 7. 2018.


20. 7. 2018

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 28. týdnu 2018: 9. 7. – 15. 7. 2018 (v češtině).


20. 7. 2018

Informace HSHMP ze dne 20. 7. 2018.


19. 7. 2018

Maximum výskytu případů salmonelóz i kampylobakterióz je pozorováno především v letních měsících.


19. 7. 2018

SZÚ informuje o doporučení Světové zdravotnické organizace s cílem podpořit zdravější pracovní prostředí.


19. 7. 2018

Tisková zpráva SVS ze dne 19. 7. 2018.


18. 7. 2018

Informace Fóra zdravé výživy o složení a vlastnostech méně známých olejů.


18. 7. 2018

Informační leták ÚKZÚZ


1 392 393 394 395 396 1 798