Bezpečnost potravin
10. 8. 2018

Tisková zpráva SZPI ze dne 10. 8. 2018.


9. 8. 2018

Všechny výrobky a materiály, kterými jsou jednorázové předměty z plastů nahrazovány, musí splňovat legislativní požadavky.


9. 8. 2018

Základní opatření jsou: teplo zbytečně nezvyšovat, teplotu povrchu těla cíleně snižovat, snižovat teplotu prostředí, zajistit dostatečný příjem tekutin a přizpůsobit denní režim.


8. 8. 2018

Informace portálu Gate2Biotech o vývoji nového zařízení s nanopastmi pro zachycení a rychlou detekci patogenních bakterií


8. 8. 2018

Centrum zdraví výživy a potravin SZÚ informuje o změnách v legislativních předpisech EU.


7. 8. 2018

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 31. týdnu 2018: 30. 7. – 5. 8. 2018 (v češtině).


7. 8. 2018

Tisková zpráva Občanského sdružení spotřebitelů TEST (dTest)


7. 8. 2018

Tisková zpráva SVS ze dne 7. 8. 2018.


6. 8. 2018

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 30. týdnu 2018: 23. 7. – 29. 7. 2018 (v češtině).


6. 8. 2018

Doporučení HSHMP k výběru příměstských táborů


6. 8. 2018

Informace společnosti Lidl o stažení výrobku z důvodu preventivní ochrany spotřebitelů.


6. 8. 2018

Konference se koná ve dnech 30. – 31. srpna 2018 v Belgii.


1 389 390 391 392 393 1 798