Bezpečnost potravin
21. 2. 2019

Informace HSHMP o testování folií z hliníku, misek na grilování/zapékání a hliníkových ešusů.


21. 2. 2019

Tisková zpráva SVS ze dne 21. 2. 2019


21. 2. 2019

Informace SVS ze dne 21. 2. 2019


21. 2. 2019

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 21. 2. 2019


20. 2. 2019

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 20. 2. 2019


20. 2. 2019

Informace Ministerstva zdravotnictví o nadlimitní přítomnosti peroxidu vodíku v přípravku na bělení zubů.


20. 2. 2019

Odpovědi na často kladené dotazy


20. 2. 2019

Informace Fóra zdravé výživy


19. 2. 2019

Konference bude probíhat ve dnech 13. a 14. března 2019 v Brně.


19. 2. 2019

Informace SVS ze dne 19. 2. 2019


19. 2. 2019

Informace organizace Biotrin o výzkumu brazilských vědců, kteří chtějí pomocí moderních biotechnologických metod zvýšit obsah kapsaicinu v rajčatech.


19. 2. 2019

Tisková zpráva SZPI ze dne 19. 2. 2019


1 357 358 359 360 361 1 798