Bezpečnost potravin
9. 12. 2020

Video o kvalitním českém hovězím mase, jeho značení a dohledatelnosti


8. 12. 2020

Expozice v pražské pobočce NZM jsou otevřeny veřejnosti.


8. 12. 2020

Informace z vydané studie „The State of Obesity“


8. 12. 2020

Společnost pro výživu připravila sérii článků o bílkovinách.


7. 12. 2020

Úřad EFSA zveřejnil nový nástroj k usnadnění rozhodování provozovatelů potravinářských podniků o označování trvanlivosti potravin.


7. 12. 2020

Informace ÚKZÚZ


7. 12. 2020

Tisková zpráva SVS


7. 12. 2020

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


4. 12. 2020

Informace organizace BIOTRIN


4. 12. 2020

Tisková zpráva SVS


4. 12. 2020

Tisková zpráva SZPI


3. 12. 2020

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 48. týdnu 2020: 23. 11. – 29. 11. 2020 (v češtině).


1 240 241 242 243 244 1 797