Bezpečnost potravin
17. 6. 2021

Akce se bude konat od 9 do 17 hodin v Národním zemědělském muzeu na Letné.


16. 6. 2021

Stanovisko EFSA k problematice výskytu a šíření AMR při výrobě potravin


16. 6. 2021

Výsledek kontroly SVS


15. 6. 2021

PK ČR v září spustí nový internetový vzdělávací kurz.


15. 6. 2021

Spotřebitelská organizace dTest provedla test mletého masa a polotovarů.


15. 6. 2021

Hned tři akce můžete zažít od pátku 18.6. do neděle 20.6. v NZM v Praze na Letné.


15. 6. 2021

Informace organizace BIOTRIN


14. 6. 2021

Přehled hlavních kontaminantů v potravinách, které jsou sledovány a diskutovány v EK, DG SANTE (Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin).


14. 6. 2021

Webinář se koná 23. 6. 2021.


14. 6. 2021

Tisková zpráva SVS


11. 6. 2021

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 22. týdnu 2021: 31. 5. – 6. 6. 2021 (v češtině).


11. 6. 2021

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


1 199 200 201 202 203 1 792