Bezpečnost potravin
30. 5. 2002

Velká Británie, 10. ročník úspěšné akce, vzdělávání veřejnosti


30. 5. 2002

vyhláška MZe č. 196/2002, úprava definic a způsobu stanovení kritických bodů


28. 5. 2002

kava-kava, Piper methysticum, pepřovník opojný, toxický účinek na játra, nežádoucí reakce s léky, regulační opatření


27. 5. 2002

St. John’s wort, Hypericum perforatum, selhání antikoncepce, inaktivace řady léků


24. 5. 2002

první interdisciplinární centrum pro nezávadnost potravin v USA


24. 5. 2002

projekt Evropské komise, vědecké informace poskytované průmyslu, vydávání e-zpravodaje, informační listy


24. 5. 2002

databáze TCXCENTER, tvůrce: Chemical Abstract Service, provozovatel: FIZ Karlsruhe


21. 5. 2002

princip detekce cizích předmětů


15. 5. 2002

doporučení švýcarského úřadu pro veřejné zdraví – BAG, delší trvanlivost vařených nezchlazených vajec


9. 5. 2002

bezpečnost potravin, riziko z potravin, karcinogen, výzkum ve Švédsku, mezinárodní spolupráce, nová metoda stanovení


9. 5. 2002

vliv zpracovatelských technik, mechanismus zvyšování alergenity, protilátky, strukturální a molekulárně biochemické změny proteinů


9. 5. 2002

chov koz, vlastnosti kozího mléka, bílkoviny, pozitivní účinky na lidský organismus


1 1 768 1 769 1 770 1 771 1 772 1 788