Bezpečnost potravin
10. 2. 2004

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 4. týdnu 2004: 19.–25. 1. 2004 (v češtině).


10. 2. 2004

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 5. týdnu 2004: 26. 1.–1. 2. 2004 (v češtině).


10. 2. 2004

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 3. týdnu 2004: 12.–18. 1. 2004 (v češtině).


10. 2. 2004

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 2. týdnu 2004: 5.–11. 1. 2004 (v češtině).


10. 2. 2004

Školící a konzultační středisko pro zavádění HACCP Odboru potravinářské výroby Ministerstva zemědělství ČR při FPBT na VŠCHT v Praze pořádá dvoudenní přípravný kurz organizovaný formou přednášek a praktických cvičení je věnovaný jednotlivým částem přípravy plánu systému kritických bodů HACCP. Kurz se koná 19.-20. 2. 2004 v Ústavu konzervace potravin a technologie masa


10. 2. 2004

Školící a konzultační středisko pro zavádění HACCP Odboru potravinářské výroby Ministerstva zemědělství ČR při FPBT na VŠCHT v Praze pořádá dvoudenní přípravný kurz organizovaný formou přednášek a praktických cvičení je věnovaný jednotlivým částem přípravy plánu systému kritických bodů HACCP. Kurz se koná 19.-20. 2. 2004 v Ústavu konzervace potravin a technologie masa


10. 2. 2004

Školící a konzultační středisko pro zavádění HACCP Odboru potravinářské výroby Ministerstva zemědělství ČR při FPBT na VŠCHT v Praze pořádá dvoudenní přípravný kurz organizovaný formou přednášek a praktických cvičení je věnovaný jednotlivým částem přípravy plánu systému kritických bodů HACCP. Kurz se koná 19.-20. 2. 2004 v Ústavu konzervace potravin a technologie masa


10. 2. 2004

Oznámila to Organizace OSN pro zemědělství a výživu (FAO) na základě výsledků testů na vietnamských farmách. Světová zdravotnická organizace (WHO) se obává, že vznikne nová kategorie viru, proti níž člověk nemá ochranné látky. Lidské zdraví. ŽP


9. 2. 2004

Závěry technických konsultací FAO/OIE/WHO o kontrole ptačí chřipky, Řím 3.-4. února. Tisková zpráva.


9. 2. 2004

Americké ministerstvo zemědělství (USDA) a Úřad pro potraviny a léčiva (FDA) zpřístupněním databáze školících materiálů  a informačních zdrojů pro systémy HACCP vychází vstříc zvýšenému zájmu o vzdělávání v oblasti zavádění systémů HACCP u odborníků z potravinářského průmyslu a stravovacích služeb.


9. 2. 2004

Závěry technických konsultací FAO/OIE/WHO o kontrole ptačí chřipky, Řím 3.-4. února. Tisková zpráva.


9. 2. 2004

Americké ministerstvo zemědělství (USDA) a Úřad pro potraviny a léčiva (FDA) zpřístupněním databáze školících materiálů  a informačních zdrojů pro systémy HACCP vychází vstříc zvýšenému zájmu o vzdělávání v oblasti zavádění systémů HACCP u odborníků z potravinářského průmyslu a stravovacích služeb.


1 1 599 1 600 1 601 1 602 1 603 1 790