Bezpečnost potravin
17. 2. 2004

Rozsáhlý program školení o základních zásadách bezpečnosti potravin pro 500 000 zaměstnanců irského potravinářského průmyslu zahájil 11. 2. 2004 Irský úřad pro potraviny (Food Safety Authority of Ireland -FSAI).


17. 2. 2004

Rozsáhlý program školení o základních zásadách bezpečnosti potravin pro 500 000 zaměstnanců irského potravinářského průmyslu zahájil 11. 2. 2004 Irský úřad pro potraviny (Food Safety Authority of Ireland -FSAI).


17. 2. 2004

Public health risk assessment for human exposure to chemicals / Kofi Asante-Duah.- 1. vyd.Dodrecht : Kluwer academic publishers, 2002. – 352 s., ISBN 1-4020-0920-8 Kniha je čtenářům Knihovny ÚZPI k dispozici pod signaturou D 90722/6


16. 2. 2004

Biotechnologické a informační centrum při Státní universitě New Mexiko v USA zpřístupňuje na svých stránkách řadu zajímavých výukových materiálů včetně her určených pro studenty vyšších ročníků.


16. 2. 2004

Biotechnologické a informační centrum při Státní universitě New Mexiko v USA zpřístupňuje na svých stránkách řadu zajímavých výukových materiálů včetně her určených pro studenty vyšších ročníků.


16. 2. 2004

Biotechnologické a informační centrum při Státní universitě New Mexiko v USA zpřístupňuje na svých stránkách řadu zajímavých výukových materiálů včetně her určených pro studenty vyšších ročníků.


16. 2. 2004

Finanční příspěvek EK přichází jako reakce na výzvu WHO/FAO/OIE k mezinárodní pomoci v boji proti ptačí chřipce.


16. 2. 2004

Finanční příspěvek EK přichází jako reakce na výzvu WHO/FAO/OIE k mezinárodní pomoci v boji proti ptačí chřipce.


16. 2. 2004

Biotechnology and Safety Assessment / Edited by John A. Thomas, Roy L. Fuchs.- 3. vyd. San Diego : Elsevier Science – Academic Press, 2002. – 487 s.,  ISBN 0-12-688721-7 Kniha je čtenářům Knihovny ÚZPI k dispozici pod signaturou D 90673


16. 2. 2004

Potravinářská komora ČR a CIAA (Evropská konfederace potravinářského a nápojářského průmyslu)s finanční podporou Evropské komisepořádají 25. 2. 2004 v hotelu Olympik v Praze seminář v rámci podpůrných programů – BSP2.


16. 2. 2004

Potravinářská komora ČR a CIAA (Evropská konfederace potravinářského a nápojářského průmyslu)s finanční podporou Evropské komisepořádají 25. 2. 2004 v hotelu Olympik v Praze seminář v rámci podpůrných programů – BSP2.


16. 2. 2004

Biotechnology and Safety Assessment / Edited by John A. Thomas, Roy L. Fuchs.- 3. vyd. San Diego : Elsevier Science – Academic Press, 2002. – 487 s.,  ISBN 0-12-688721-7 Kniha je čtenářům Knihovny ÚZPI k dispozici pod signaturou D 90673


1 1 591 1 592 1 593 1 594 1 595 1 790