Bezpečnost potravin
24. 3. 2009

Rebio – restaurace zdravého životního stylu, obdržela na základě přísných parametrů jako první v České republice certifikát od společnosti KEZ, díky kterému mohou obě brněnské provozovny Rebio užívat ochranné známky a loga BIO.


24. 3. 2009

Inositol-hexanikotinát může být použit v suplementech jako zdroj kyseliny nikotinové, pokud není překročena denní dávka stanovená SCF. Tolerovatelné množství niacinu v doplňcích bývá často překračováno.


24. 3. 2009

British Egg Industry Council se snaží o zařazení vajec do kategorie “maso“, protože v obecné kategorii by vejce nesplňovala limit pro nasycené tuky.


24. 3. 2009

Směrnice 2009/10/ES mění směrnici 2008/84/ES se specifickými kritérii pro čistotu potravinářských přídatných látek podle nejnovějších poznatků.


24. 3. 2009

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 12. týdnu 2009: 16.–22.3.2009 (v češtině).


24. 3. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 23.3.2009.


23. 3. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 19.3.2009.


23. 3. 2009

Internetový bulletin společnosti BIOTRIN.


23. 3. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 23.3.2009.


23. 3. 2009

Mezinárodní symposium o nanotechnologii se uskuteční v Drážďanech ve dnech 26.–27.5.2009.


23. 3. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 19.3.2009.


23. 3. 2009

Američtí a australští vědci pracují na environmentálně šetrné metodě ochrany proti dvěma druhům hmyzu, které snižují výnosy ovoce a ořechů.


1 1 016 1 017 1 018 1 019 1 020 1 804