Přednáška „Výkonnost potravinářského sektoru“
Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků dne 27. 2. 2018.
Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Vás zvou na odbornou přednášku
JUDr. Josefa Mezery, CSc. a Ing. Zdeňky Náglové, Ph.D. na téma
„Výkonnost potravinářského sektoru“.
Zájemci budou seznámeni s významnými parametry ekonomické analýzy potravinářského odvětví, s vývojem produkce rostlinného a živočišného původu u vybraných výrobků a s dalšími podrobnostmi sledovaného odvětví.
Bližší informace a abstrakt k akci je k dispozici zde.
U příležitosti akce připravila Knihovna Antonína Švehly (http://www.knihovnasvehly.cz/), která je součástí ÚZEI, seznam (rešerši) literatury z fondu na téma „potravinářský průmysl – ekonomika, konkurenceschopnost, ziskovost, obchod“.
Ve fondu je na dané téma velké množství publikací, níže uvedená ukázková rešerše obsahuje výběr z publikací dostupných ve fondu.
Rešerše z katalogu knihovny – seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd
Rešerše z České zemědělské a potravinářské bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků.
Zdroj: ÚZEI
Foto: Shutterstock