Pozvánka na tiskovou konferenci PK ČR – Je konzumace pečiva škodlivá?
Tisková konference se uskuteční ve čtvrtek 24. 5. 2018.
Dovolujeme si Vás pozvat na tiskovou konferenci
Je konzumace pečiva škodlivá?
– výsledky testů akrylamidu v různých pekařských výrobcích
– obsah soli v pečivu
– reformulace
Tisková konference se koná v botelu Admirál, Hořejší nábř. 13, 150 00 Praha-Smíchov
Termín: čtvrtek 24. května 2018 v 11:00 hod.
Na Vaše dotazy budou připraveni reagovat:
Ing. Miroslav Toman, CSc. – prezident PK ČR,
Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. (PK ČR),
RNDr. Magdalena Hrabcová, Ph.D. – Platforma pro reformulace,
Ing. Marie Valentová – členka PS pro pekařské výrobky v rámci Českých cechovních norem
K dispozici budou kompletní výsledky testů téměř 100 potravin, které jsou identifikovány jako citlivé z hlediska obsahu akrylamidů.
Svoji účast, prosím, potvrďte e-mailem na adrese vecerova@foodnet.cz
nebo telefonicky na čísle 602 704 859
Pozvánka_TK_PK ČR_ a ČTPP 24_5_2018.pdf [282.13 KB]
Zdroj: PK ČR
Foto: Shutterstock