Pozvánka na semináře „Balení potravin a materiály pro styk s potravinami“
Semináře k problematice obalových systémů a materiálů přicházejících do styku s potravinami jak v oblasti legislativy, tak i norem.
Potravinářská komora ČR uspořádá v jarních měsících roku 2018 cyklus informačních seminářů pro zemědělce, potravináře a pracovníky výzkumných a vzdělávacích institucí činných v zemědělské a potravinářské oblasti týkající se problematiky materiálů a předmětů přicházejících do styku s potravinami.
Jedním z hlavních směrů inovací v potravinářském průmyslu je vývoj a implementace obalových systémů včetně hygienického designu. Nové poznatky vědy v oblasti rizikovosti složek používaných při výrobě materiálů určených pro styk s potravinami kladou i značná omezení v této oblasti a samotný systém kontroly se značně komplikuje a klade velký důraz na znalosti jeho uživatelů.
Účastníci informačních akcí získají ucelený pohled na problematiku obalových systémů a materiálů přicházejících do styku s potravinami jak v oblasti legislativy, tak i norem. Získají také znalosti z oblasti moderních technologií a s tím souvisejících požadavků na dodavatele obalových materiálů a balících systémů.
Místa a termíny konání (čas vždy od 8:30 do 17:00 hod.):
Liberec, Clarion Grandhotel Zlatý Lev, Gutenbergova 126/3, 460 01 |
5. dubna 2018 |
Praha, Hotel ILF, Budějovická 15, Praha 4, 141 00 |
10. dubna 2018 |
Plzeň, Hotel TREND, Kovářská 13a, 301 00 |
11. dubna 2018 |
Pardubice, Hotel Zlatá štika, Štrossova 127, 530 03 |
17. dubna 2018 |
České Budějovice, Clarion Congress Hotel, Pražská třída 14, 370 01 |
18. dubna 2018 |
Ústí n. Labem, Hotel Vladimir, Masarykova 36, 400 01 |
24. dubna 2018 |
Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 586 01 |
25. dubna 2018 |
Hradec Králové, Hotel Nové Adalbertinum, Velké nám. 32, 500 00 |
10. května 2018 |
Ostrava, Clarion Congress Hotel, Zkrácená 2703/84, 700 30 |
15. května 2018 |
Brno, Hotel Slavia, Solniční 243/17, 602 00 |
16. května 2018 |
Na seminář je nutné se REGISTROVAT !
Registrujte se na: ehlova@foodnet.cz
Vyčkejte potvrzení registrace !
JUDr. Zdenka Ehlová Potravinářská komora ČR, Počernická 96/272, 108 03 Praha 10 – Malešice tel.: +420 296 411 193 mob.: +420 724 218 765 |
Zdroj: PK ČR