Pozvánka na seminář u příležitosti Světového dne bezpečnosti potravin
On-line, 7. června 2022
Dne 7. června 2022 se uskuteční on-line seminář při příležitosti Světového dne bezpečnosti potravin, který se letos koná pod heslem „Bezpečnější potraviny, lepší zdraví“.
Seminář organizují národní koordinační místa pro vědeckou a technickou spolupráci s EFSA (EFSA Focal Point) v České republice a ve Slovenské republice.
Seminář je určený zejména laické veřejnosti (spotřebitelům), ale také odborné veřejnosti.
Cílem semináře je při příležitosti Světového dne bezpečnosti potravin, který byl ustanovený Organizací pro potraviny a zemědělství (FAO) a Světovou zdravotnickou organizací (WHO) v roce 2018 a koná se 7. června, soustředit na jednom místě lidi se zájmem o oblast bezpečnosti potravinového řetězce a šířit osvětu v této oblasti prostřednictvím přednášek na zajímavá témata.
Seminář se bude konat prostřednictvím platformy Microsoft Teams. Link na připojení bude zaslán zaregistrovaným účastníkům po ukončení registrace.
Datum semináře: 7. června 2022.
PROGRAM semináře bude zveřejněn na webu www.bezpecnostpotravin.cz.
Účast na semináři je bezplatná.
Termín pro zaslání přihlášky k pasivní a aktivní účasti (pozn. aktivní účast je pouze NA POZVÁNÍ): 25/05/2022
Z technických důvodů je maximální počet pasivních účastníků 230. Pokud se tento počet naplní před 25. 5. 2022, přihlašování bude ukončeno předčasně.
Přihlásit se na seminář můžete online zde: Přihláška na seminář.
Prosíme, nevyplňujte přihlášku opakovaně!
Zdroj: KM EFSA