Potravinárstvo 3/2012
Vědecký časopis pro potravinářství v elektronické formě.
Potravinárstvo, 6. ročník, 3/2012 (říjen) (pdf, 7,7 MB)
Obsah:
NUTRITIONAL AND HEALTH BENEFITS OF BUCKWHEAT (Nutriční a zdravotní benefity pohanky) Martina Danihelová, Ernest Šturdík
BAKERY ENZYMES IN CEREAL TECHNOLOGIES (Pekařské enzymy v cereálních technologiích) Ľubomír Mikuš, Ladislav Dodok, Mária Kováčová, Ladislav Staruch, Václav Koman
COMPARISON AND ASSESSMENT OF LEPTIN RECEPTOR EXPRESSION BY THE FOLLOWING ORIGAMI AETHEROLEUM STUDY AT BROILER CHICKENS COBB 500 (Srovnání a vyhodnocení exprese leptinových receptorů origami aetheroleum studií v brojlerových kuřatech COBB 500) Ľubica Mrázová, Radoslav Židek, Mária Angelovičová, Martin Král
ACTIVE PACKAGING SYSTEM FOR MEAT AND MEAT PRODUCTS (Aktivní balící systém pro maso a masné produkty) Adriana Pavelková, Erika Flimelová
NUTRITION LABELLING OF FOOD AND ALLERGEN IN FOOD (Nutriční značení potravin a alergenů v potravinách) Ondrej Revák, Jozef Golian
POLYPHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDATIVE ACTIVITY OF WINES FROM THE SOBRANCE WINE REGION (Obsah polyfenolů a antioxidační aktivita vína z regionu Sobrance) Eva Špakovská, Slavomír Marcinčák, Martin Bača, Peter Turek
INPUT OF CADMIUM FROM SOIL INTO LENTIL AND FABABEAN SEEDS (Přísun kadmia z půdy do čočky a semen bobu) Mária Timoracká, Alena Vollmannová, Dalaram Ismael
ANALYSIS OF SELECTED DETERMINANTS OF ALIMENTATION HYGIENE OF SCHOOL CHILDREN (Analýza vybraných klíčových faktorů hygieny výživy školních dětí) Lucia Zeleňáková, Dagmar Kozelová, Miriam Pietriková EFFICIENCY OF REAL-TIME PCR FOR 18S RRNA AMPLIFICATION OF SORBUS DOMESTICA, L. (Účinnost amplifikace jeřábu oskeruše L. metodou PCR v reálném čase u 18S RRNA)
Jana Žiarovská, Petronela Poláčeková
Zdroj: http://www.potravinarstvo.com/