Bezpečnost potravin

Potravinářský úterek: „Výsledky kontrolní činnosti SZPI za rok 2017“

Vydáno: 18. 6. 2018
Autor: ÚZEI

Přednáška se uskuteční 26. června 2018 v rámci potravinářských úterků.

Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Vás zvou na odbornou přednášku Ing. Petra Cuhry na téma „Výsledky kontrolní činnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce za rok 2017“.

Státní zemědělská a potravinářská inspekce uskutečnila v roce 2017 více než 45 000 tisíc kontrolních vstupů do různých druhů provozoven, skladů a internetových obchodů. O tom, jakým způsobem kontroly probíhají, co se při nich zjišťuje a jaké byly jejich výsledky za rok 2017 se dozví účastníci přednášky. Řeč bude také na téma nejproblematičtějších typů provozoven a o správních řízeních a pokutách.

Bližší informace a abstrakt akce zde.

U příležitosti akce připravila Knihovna Antonína Švehly (http://www.knihovnasvehly.cz/), která je součástí ÚZEI, seznam (rešerši) literatury z fondu na téma „bezpečnost potravin“. 

12.6.2018

 

Zdroj: ÚZEI