Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Pokyny FAO/WHO pro dozorové orgány „COVID-19 a bezpečnost potravin" do kategorie

Aktuality > Aktuality

Pokyny FAO/WHO pro dozorové orgány „COVID-19 a bezpečnost potravin"

Vydáno: 24.4.2020
Tisk článku
Autor: INFOSAN
Pokyny pro dozorové orgány odpovědné za vnitrostátní systémy kontroly bezpečnosti potravin

Světová zdravotnická organizace (WHO) ve spolupráci s Organizací pro výživu a zemědělství  OSN (FAO) zpracovaly vodítka / písemné pokyny pro dozorové orgány odpovědné za vnitrostátní systémy kontroly bezpečnosti potravin s názvem „COVID-19 a bezpečnost potravin: Pokyny pro úřady vykonávající dozor nad potravinami“.

Jedná se o pokyny pro příslušné orgány odpovědné za vnitrostátní systémy kontroly bezpečnosti potravin. Vodítka poskytují rady a doporučení vnitrostátním orgánům pro bezpečnost potravin s cílem optimalizovat funkce kontroly potravin a upřednostňovat kritické služby, které zachovávají integritu systémů bezpečnosti potravin.

 

 

Zdroj: WHO,
          INFOSAN

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018