Bezpečnost potravin

Nakládání s kuchyňskými odpady a vedlejšími produkty živočišné výroby

Vydáno: 25. 11. 2011
Autor: Převzato z Agronavigator.cz

Seminář pořádaný společností Ekomonitor se koná 8. prosince 2011 v Praze.

Seminář „Nakládání s kuchyňskými odpady a vedlejšími produkty živočišné výroby ve světle právních předpisů a praktických zkušeností“  je určen provozovatelům velkokuchyní, restaurací, hotelů, nemocničních, školních, závodních a dalších jídelen, cateringovým firmám, odpadovým hospodářům, firmám nakládajícím s kuchyňskými odpady a vedlejšími produkty živočišné výroby, poradenským společnostem a dalším zájemcům.
 
Účastníci budou seznámeni s právními předpisy pro oblast nakládání s kuchyňskými odpady, s hygienickou a mikrobiologickou problematikou a s praktickými zkušenostmi provozovatelů.)
Vložné: 1580 Kč
Místo konání: Hotel Populus, Praha
Pořadatel: Ekomonitor s.r.o., Píšťovy 820,537 01, Chrudim III

Další informace zde.