Bezpečnost potravin

Mezinárodní konference o potravinových doplňcích a funkčních potravinách

Vydáno: 30. 8. 2011
Autor: berankova1

Konference se bude konat 25. – 27. 10. 2011 v Košicích na Slovensku.

Mezinárodní vědecká konference o potravinových doplňcích a funkčních potravinách (International Scientific Conference on Nutraceuticals and Functional  Foods) 2011 se uskuteční  25. – 27. října 2011 v Košicích (Slovensko).

Vědečtí pracovníci a odborníci z vědeckých institucí a z průmyslu jsou zváni k prezentaci svého výzkumu, nových objevů, vývoje, produkce, aplikace a použití potravinových doplňků a funkčních potravin v oblastech:

– Gastrointestinální systém
– Redukce rizika rakoviny
– Diabetes a metabolická onemocnění
– Léčivá výživa
– Nutrigenomika
– Mechanismus působení
– Klinické pokusy a získání potvrzení
– Nové postupy – produkty a přínos
– Otázky regulace a překážek

Přehled všech témat:
http://www.foodandfunction.net/Scientific-Programme

Další informace, požadavky, konečný termín pro zasílání příspěvků:
http://www.foodandfunction.net/Guidelines-to-Abstract-Submission

Zdroj:  Společnost pro výživu