Legislativní požadavky a zkušenosti z výkonu dozoru v oblasti stravovacích služeb
Seminář se bude konat 29. září 2016 v Praze v budově Ministerstva zemědělství.
Ministerstvo zemědělství ve spolupráci s Ministerstvem zdravotnictví a Asociací hotelů a restaurací ČR pořádají seminář „Legislativní požadavky a zkušenosti z výkonu dozoru v oblasti stravovacích služeb“
Datum: 29. 9. 2016, 10:00 – 12:00 hodin
Místo konání: Praha, Ministerstvo zemědělství, 4. patro – místnost č. 400
Cílová skupina: Odborná veřejnost
Program semináře:
1. Zahájení
MUDr. Viera Šedivá
náměstkyně ministra zemědělství pro řízení Sekce potravinářských výrob – Úřad pro potraviny
2. Přehled základních legislativních požadavků pro oblast stravovacích služeb
Ing. Jindřich Fialka
ředitel odboru, Odbor potravinářský, Ministerstvo zemědělství
3. Požadavky pro oblast stravovacích služeb z pohledu Ministerstva zdravotnictví
Ing. Silvie Slavíková
odbor Ochrany veřejného zdraví, Ministerstvo zdravotnictví
4. Zkušenosti z výkonu dozoru SZPI ve stravovacích službách
Ing. Jindřich Pokora
ředitel odboru, Odbor kontroly, laboratoří a certifikace, Státní zemědělská a potravinářská inspekce
5. Zkušenosti z výkonu dozoru KHS ve stravovacích službách
Ing. Jana Hejdová
ředitelka Odboru hygieny výživy a předmětů běžného užívání, Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje
6. Zkušenosti provozovatelů stravovacích služeb
Ing. Václav Stárek
Prezident, Asociace hotelů a restaurací ČR
Kontakt: Ing. Hana Spoustová, tel. 221 812 670, mob. +420702176270 hana.spoustova@mze.cz
Příloha
Foto: Shutterstock
Zdroj: Ministerstvo zemědělství