Bezpečnost potravin

Kysané zelí s překročeným nejvyšším přípustným množstvím konzervantů

Vydáno: 16. 7. 2013
Autor: SZPI

SZPI při kontrole zjistila překročení nejvyššího přípustného množství konzervantů (součet obsahu kyseliny benzoové a kyseliny sorbové).

getmore kysané zelí
Místo kontroly: NORMA, k.s., Klášterec nad Ohří (Chomutovská 464, 43151 Klášterec nad Ohří)

Nevyhovující parametr: suma kys.sorbová, kys.benzoová
Ve výrobku bylo překročeno nejvyšší přípustné množství konzervantů (součet obsahu kyseliny benzoové a kyseliny sorbové).

Šarže: neuvedeno
Datum minimální trvanlivosti: 13.07.2013
Obal: PE sáček „4“ s potiskem
Množství výrobku v balení: 500 g
Výrobce: Machland GmbH, A-4331 Naarn, Rakousko
Distributor: DC kontrolované osoby Praha
Země původu: XXX (unknown)
Země výroby: Rakousko
Datum odběru vzorku: 15.5.2013
Více: Potraviny na pranýři

Zdroj: SZPI, Potraviny na pranýři

A-Z Slovník:
Konzervanty