Bezpečnost potravin

Kurzy vaření dietní stravy od Společnosti pro výživu 2022

Vydáno: 30. 12. 2021
Autor: Společnost pro výživu

První kurz se koná 19. 1. 2022.

Chcete vědět, proč je správná výživa pro seniory a nemocné důležitá?
Chcete umět sestavit dietní a vyvážený jídelníček?
Chcete vařit chutnou a zároveň dietní stravu ve vašem zařízení?

Vaše odpověď zní ANO? Pak právě pro Vás otevíráme od nového roku 2022

  • Jednodenní odborný kurz pod vedením nutričního terapeuta a profesionálního kuchaře
  • 5 h teorie + 3 hodiny praktického vaření v gastro studiu (8,30 -16,30 h)
  • Vaření kompletního menu ve 3 variantách (diabetická, bezlepková, šetřící dieta)

 

Cílem kurzu je:

  • získat znalosti o důležitosti dietní stravy pro seniory a nemocné
  • získat znalosti a naučit se vařit diabetickou, šetřící a bezlepkovou dietu (vaření kompletního menu v těchto 3 variantách)
  • naučit se sestavit jídelní lístek pro diabetickou, šetřící a bezlepkovou dietu

 

Komu je školení určeno?

  • pro všechny, kteří se zajímají o dietní stravu
  • pro kuchaře a vedoucí pracovníky v zařízeních pro seniory, v pečovatelských domech, v nemocnicích a jiných zařízeních, kde se vaří dietní strava
  • pro nutriční terapeuty

 

Cena: 4 990,- Kč vč. DPH

Sleva pro členy Společnosti pro výživu 10 %. Ještě nejste členem? Přihlaste se zde.

Cena kurzu zahrnuje 5 hodin teorie, 3 hodiny praktického vaření, nápoje a občerstvení během kurzu, konzumace uvařených pokrmů, osvědčení o absolvování kurzu od Společnosti pro výživu garantovaným Českou asociací sester.

Maximální kapacita je 12 osob, individuální přístup ke každému, každý bude vařit.

Protiepidemická opatření:

Vaše zdraví je naši prioritou, proto se během kurzu musí dodržovat přísná hygienická opatření a aktuální omezení.
Kapacita kurzu je omezena na 12 studentů a 3 lektory.

U registrace na místě je nutné předložit buď potvrzení o kompletním očkování proti covid 19 nebo negativní výsledek PCR testu ne starší 7 dní nebo antigenního testu ne starší 72 hod, nebo potvrzení o prodělané nemoci před maximálně 180 dny.

Respirátory je nutné mít po celou dobu akce kromě doby, kdy probíhá konzumace nápojů a jídla.

Termíny kurzů:

19. 1. 2022  
16. 2. 2022  
23. 3. 2022  
13. 4. 2022  
11. 5. 2022  
15. 6. 2022  

 

Místo konání:
JIP Gastro studio, Bořanovice, 12 min busem od metra Ládví Praha: http://www.jip-gastrostudio.cz/cs/ 

Fotogalerie z již proběhlých kurzů. 

On-line přihláška

Storno podmínky:

  • Storno poplatky se neúčtují, pokud přihlášený zruší svoji účast do 21 dnů před termínem kurzu.
  • Při zrušení 20 – 14 dní před termínem kurzu storno poplatek činí 25 % z ceny kurzu.
  • Při zrušení 13 – 6 dnů před termínem kurzu storno poplatek činí 50 % z ceny kurzu.
  • Při zrušení 5 a méně dnů před termínem kurzu storno poplatek činí 100 % z ceny kurzu.
  • V případě storna z vážných důvodů (musí být písemně doloženo lékaře aj.) se storno poplatek neúčtuje.
  • Vždy je možné na kurz vyslat místo sebe jinou osobu.
  • Z vážných důvodů (musí být doloženo písemně) je možná změna termínu po vzájemné dohodě.
  • SPV si vyhrazuje právo zrušit kurz vaření z důvodů nenaplnění dané kapacity (méně jak 5 přihlášených lidí nebo z důvodu epidemické situace), toto je povinna SPV oznámit písemně každému jednotlivému přihlášenému minimálně 10 dní dopředu. V případě zrušení kurzu ze strany SPV se již zaplacený poplatek vrací v plné výši. Přihlášený účastník se může tak po vzájemné dohodě přehlásit na jakýkoliv jiný termín.

 

Odesláním přihlášky souhlasí účastník Kurzu vaření dietní stravy s výše uvedenými storno podmínkami.

Pro více informací pište na info@vyzivaspol.cz nebo volejte na 267 311 280.

Partnerem kurzu je společnost ORKLA Foods Česko a Slovensko.
Orkla

Zdroj: Společnost pro výživu