Bezpečnost potravin

Konference „From Farm to Fork“

Vydáno: 14. 5. 2018
Autor: PK ČR

Konference se uskuteční dne 5. června 2018 na Novotného lávce v Praze.


Spolupráce zainteresovaných stran v potravinovém řetězci ve prospěch spotřebitelů

Zveme vás na další ročník konference From Farm to Fork, která je určena odborné veřejnosti, představitelům zemědělských a potravinářských podniků, zástupcům obchodních řetězců i pracovníkům dozorových či certifikačních orgánů – tj. všem, kteří se zabývají kvalitou a bezpečností potravin. Letošní odborný program sestavovala Česká společnost pro jakost ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR.

Konference je rozdělena do třech tematických bloků. V prvním bloku zazní příspěvky představitelů Ministerstva zemědělství ČR, Potravinářské komory ČR a Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR. Ve druhém bloku zkušenosti zpracovatelů a v posledním bloku zazní novinky z obchodních řetězců a z oblasti veřejného stravování.

Celý dodavatelský řetězec musí samozřejmě respektovat nejen aktuální legislativní požadavky, ale i specifické požadavky odběratelů, které přibývají, mění se a zpravidla zpřísňují. Konference From Farm to Fork je vhodnou příležitostí pro setkání zástupců všech zainteresovaných stran a pro aktivní výměnu informací. V rámci konference budou k dispozici odborníci se zkušenostmi v oblasti managementu kvality i bezpečnosti v celém zemědělsko-potravinářském sektoru.

Věříme, že svojí účastí přispějete k úspěchu letošního ročníku konference.

Těšíme se na setkání s vámi!

 
CSQ logo

Pořadatelé konference

MZE logo

SOCR logo

 

 

 

 

Konference je pořádána pod záštitou ministra zemědělství Jiřího Milka

Z21-Přihláška na FFFx.pdf [253.90 KB]

Z21-Program FFF tisk ČSJ.pdf [155.15 KB]

 

Zdroj: PK ČR