Konference „From Farm to Fork“
Konference se uskuteční dne 5. června 2018 na Novotného lávce v Praze.
Spolupráce zainteresovaných stran v potravinovém řetězci ve prospěch spotřebitelů
Zveme vás na další ročník konference From Farm to Fork, která je určena odborné veřejnosti, představitelům zemědělských a potravinářských podniků, zástupcům obchodních řetězců i pracovníkům dozorových či certifikačních orgánů – tj. všem, kteří se zabývají kvalitou a bezpečností potravin. Letošní odborný program sestavovala Česká společnost pro jakost ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR.
Konference je rozdělena do třech tematických bloků. V prvním bloku zazní příspěvky představitelů Ministerstva zemědělství ČR, Potravinářské komory ČR a Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR. Ve druhém bloku zkušenosti zpracovatelů a v posledním bloku zazní novinky z obchodních řetězců a z oblasti veřejného stravování.
Celý dodavatelský řetězec musí samozřejmě respektovat nejen aktuální legislativní požadavky, ale i specifické požadavky odběratelů, které přibývají, mění se a zpravidla zpřísňují. Konference From Farm to Fork je vhodnou příležitostí pro setkání zástupců všech zainteresovaných stran a pro aktivní výměnu informací. V rámci konference budou k dispozici odborníci se zkušenostmi v oblasti managementu kvality i bezpečnosti v celém zemědělsko-potravinářském sektoru.
Věříme, že svojí účastí přispějete k úspěchu letošního ročníku konference.
Těšíme se na setkání s vámi!
Pořadatelé konference
Konference je pořádána pod záštitou ministra zemědělství Jiřího Milka
Z21-Přihláška na FFFx.pdf [253.90 KB]
Z21-Program FFF tisk ČSJ.pdf [155.15 KB]
Zdroj: PK ČR