Konference FOOD FORUM 2018
Mezinárodní konference se bude konat v úterý 27. února v kongresové hale hotelu Holiday Inn v Brně.
Mezinárodní konference FOOD FORUM 2018 s názvem
„Konkurenceschopnost evropského potravinářství“
se koná v rámci doprovodných programů
Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA.
V úterý 27. února se v kongresové hale hotelu Holiday Inn v Brně uskuteční od 14:30 do 16:30 Mezinárodní konference FOOD FORUM 2018. Hlavním tématem bude konkurenceschopnost evropského potravinářství s cílem zvýšení ochrany spotřebitele formou eliminace fenoménu dvojí kvality potravin, falšování potravin a boji proti nekalým obchodním praktikám.
Konferenci zahájí náměstkyně ministra zemědělství Viera Šedivá. Vystoupí také:
- Jiří Milek, ministr zemědělství České republiky
- Gabriela Matečná, místopředsedkyně vlády a ministryně zemědělství a rozvoje venkova Slovenské republiky
- Petre Daea, ministr zemědělství a rozvoje venkova Rumunska
- Miroslav Toman, Potravinářská komora ČR
- Mella Frewen, FoodDrink Europe (Evropská federace potravinářského a nápojářského průmyslu)
- Marta Nováková, Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR
Vstup je zdarma, potvrzení účasti je potřeba zaslat nejpozději do 23. 2. 2018 na e-mail monika.frankova@mze.cz.
Zdroj: Ministerstvo zemědělství