Bezpečnost potravin

Konference FOOD FORUM 2018

Vydáno: 19. 2. 2018
Autor: MZe

Mezinárodní konference se bude konat v úterý 27. února v kongresové hale hotelu Holiday Inn v Brně.

Mezinárodní konference FOOD FORUM 2018 s názvem
„Konkurenceschopnost evropského potravinářství“
 se koná v rámci doprovodných programů
Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA.

V úterý 27. února se v kongresové hale hotelu Holiday Inn v Brně uskuteční od 14:30 do 16:30 Mezinárodní konference FOOD FORUM 2018. Hlavním tématem bude konkurenceschopnost evropského potravinářství s cílem zvýšení ochrany spotřebitele formou eliminace fenoménu dvojí kvality potravin, falšování potravin a boji proti nekalým obchodním praktikám.

Konferenci zahájí náměstkyně ministra zemědělství Viera Šedivá. Vystoupí také:

  • Jiří Milek, ministr zemědělství České republiky
  • Gabriela Matečná, místopředsedkyně vlády a ministryně zemědělství a rozvoje venkova Slovenské republiky
  • Petre Daea, ministr zemědělství a rozvoje venkova Rumunska
  • Miroslav Toman, Potravinářská komora ČR
  • Mella Frewen, FoodDrink Europe (Evropská federace potravinářského a nápojářského průmyslu)
  • Marta Nováková, Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR

 

Vstup je zdarma, potvrzení účasti je potřeba zaslat nejpozději do 23. 2. 2018 na e-mail monika.frankova@mze.cz

Zdroj: Ministerstvo zemědělství