Bezpečnost potravin

Konference Dialogem ke zdraví II – již tuto neděli v IKEMu

Vydáno: 22. 4. 2016
Autor: STOB

Konference je určena nejen odborníkům, ale všem, kteří se zajímají o výživu.

Konferenci Dialogem ke zdraví II pořádá STOB ve spolupráci se Společností pro výživu a s  Fórem zdravé výživy  

Nevíte jaký typ diety pro hubnutí zvolit? Má detoxikace nějaký význam? Měl bych si pro stanovení správné redukční diety nechat zpracovat analýzu genů? Je třeba se vyhýbat palmovému tuku?  Je aspartam opravdu natolik škodlivý nebo jde jen o nafouklou bublinu?

Dnešní doba nabízí nespočet protichůdných doporučení, jak se co nejlépe a nejzdravěji stravovat. Proč jich je tolik a kde je pravda? Přijďte si pro odpověď na zajímavou konferenci, která má za cíl pomoci vám zorientovat se ve změti názorů. Diskutovat budou  odborníci – např. o aspartamu   autorka bestselleru  Doba jedová prof. RNDr. Anna Strunecká DrSc. a prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., přední české odbornice v oblasti výživy a potravinářství a obezitolog  MUDr. Petr Hlavatý, Ph.D.

Přijďte  již tuto neděli 24. 4 2016 do pražského IKEMu  na konferenci Dialogem ke zdraví, která zve k jednomu stolu zastánce různých názorů na témata z oblasti výživy a potravin a chce ve vzájemné diskuzi poskytnout argumenty pro i proti.  
 
Konference je určena nejen odborníkům, ale všem, kteří se zajímají o výživu. Jídlo je součástí života nás všech a navíc velkou měrou ovlivňuje i naše zdraví, neměl by se tedy o výživu zajímat úplně každý? 

 „Jídlo se stalo modlou. Vraťme ho tam, kam patří.“ 

 

 Info na http://www.stob.cz/ nebo na tel. 776 871 322 
 http://www.stob.cz/cs/konference-dialogem-ke-zdravi-ii


Zdroj:  STOB