Konference Dialogem ke zdraví II – již tuto neděli v IKEMu
Konference je určena nejen odborníkům, ale všem, kteří se zajímají o výživu.
Konferenci Dialogem ke zdraví II pořádá STOB ve spolupráci se Společností pro výživu a s Fórem zdravé výživy
Nevíte jaký typ diety pro hubnutí zvolit? Má detoxikace nějaký význam? Měl bych si pro stanovení správné redukční diety nechat zpracovat analýzu genů? Je třeba se vyhýbat palmovému tuku? Je aspartam opravdu natolik škodlivý nebo jde jen o nafouklou bublinu?
Dnešní doba nabízí nespočet protichůdných doporučení, jak se co nejlépe a nejzdravěji stravovat. Proč jich je tolik a kde je pravda? Přijďte si pro odpověď na zajímavou konferenci, která má za cíl pomoci vám zorientovat se ve změti názorů. Diskutovat budou odborníci – např. o aspartamu autorka bestselleru Doba jedová prof. RNDr. Anna Strunecká DrSc. a prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., přední české odbornice v oblasti výživy a potravinářství a obezitolog MUDr. Petr Hlavatý, Ph.D.
Přijďte již tuto neděli 24. 4 2016 do pražského IKEMu na konferenci Dialogem ke zdraví, která zve k jednomu stolu zastánce různých názorů na témata z oblasti výživy a potravin a chce ve vzájemné diskuzi poskytnout argumenty pro i proti.
Konference je určena nejen odborníkům, ale všem, kteří se zajímají o výživu. Jídlo je součástí života nás všech a navíc velkou měrou ovlivňuje i naše zdraví, neměl by se tedy o výživu zajímat úplně každý?
„Jídlo se stalo modlou. Vraťme ho tam, kam patří.“
Info na http://www.stob.cz/ nebo na tel. 776 871 322
http://www.stob.cz/cs/konference-dialogem-ke-zdravi-ii
Zdroj: STOB