Bezpečnost potravin

Konečný program konference EFSA 2018 je nyní k dispozici

Vydáno: 9. 5. 2018
Autor: KM EFSA

Vědecká konference EFSA se uskuteční v Parmě ve dnech 18. - 21. září 2018.

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) pořádá vědeckou konferenci s názvem „Věda, potraviny a společnost“ ve dnech 18. – 21. září v Parmě v Itálii. Nyní je k dispozici i konečný detailní program konference.

Program konference

První den přednášek bude zaměřen na oblasti, kde se věda potkává se společností: předávání hodnocení rizik v kontextu. Program prvního dne

Druhý den se bude mluvit o pokrocích ve vědě a jejich využití při hodnocení rizik. Bloky: Lidské zdraví, Výživa, Biologická nebezpečí, Životní prostředí.

Třetí den se budou v blocích probírat tato témata: Nakládání s důkazy,  Zapojení a komunikace s veřejností, Představení odborných znalostí budoucnosti, Pokroky ve vědeckém hodnocení rizik (Lidské zdraví).

Čtvrtý den bude probíhat plenární zasedání na téma jak udržet relevantní kvalitu potravin a bezpečnost potravin v měnícím se světě

 

Program je spolu s dalšími informacemi k nalezení na internetových stránkách konference: https://conference.efsa.europa.eu/

Registrace je otevřena až do 31. května. 
 
Předchozí informace o konferenci zde

Zdroj: EFSA