Jak začít s udržitelností v potravinářském podniku?
Pozvánka na kulatý stůl s názvem JAK ZAČÍT S UDRŽITELNOSTÍ V POTRAVINÁŘSKÉM PODNIKU?
Kulatý stůl se bude konat v PÁTEK 10. 5. 2024 od 10.00 hodin v Národním pavilonu Z na Výstavišti České Budějovice. Akce je součástí odborného programu potravinářského veletrhu CZECH FOOD EXPO 2024.
Potravinářská komora ČR pořádá již třetí kulatý stůl na téma UDRŽITELNÝ POTRAVINOVÝ SYSTÉM V ČESKU.
Moderuje: JAN PIVOŇKA
ředitel pro Společnou zemědělskou politiku a strukturální fondy Potravinářské komory ČR
V diskuzním panelu vystoupí:
- JINDŘICH FIALKA
vrchní ředitel Sekce potravinářství MZe - MARTIN HLAVÁČEK
poslanec Evropského parlamentu - DAVID JANKŮ
reporting konzultant, Frank Bold Advisory s.r.o. / Nefinanční reporting v oblasti výroby potravin - ROBIN DUFEK
ředitel společnosti SUSTAINOVA / Udržitelnost jednoduše a věcně - ADÉLA PAĎOURKOVÁ
stálé zastoupení PK ČR v Bruselu / Aktuálně projednávané akty v oblasti udržitelnosti - PETR KOROUS
poradce pro management ČSOB / Udržitelnost z pohledu bank
Diskutovat dále budou zástupci ministerstva zemědělství, zástupci krajů a obcí, zemědělci, potravináři, obchodníci a další hosté. Kulatý stůl je omezen počtem 20 osob.
V případě zájmu o účast prosím kontaktujte Mgr. Helenu Kavanovou na kavanova@foodnet.cz, nebo tel.: +420 737 287 024.
Zdroj: PK ČR