Interaktivní seminář SMART Food zaměřený na řešení praktických příkladů
Seminář se koná ve čtvrtek 26. 4. 2018 v budově VŠCHT Praha.
Hlavním tématem bude Nutriční kvalita potravin a bezpečnost z pohledu inovací včetně legislativy. Řečníky budou experti z Ústavu analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha, z nichž se můžete těšit například na uznávanou odbornici v oblasti bezpečnosti potravin Prof. Janu Hajšlovou. Ta jako první Češka získala světovou cenu Harvey W. Wiley Award, která se uděluje vědcům za mimořádný přínos v oblasti vývoje oficiálních analytických metod a je členkou programu Evropské komise Food security, sustainable agriculture and forestry, marine, maritime and inland water research and the bioeconomy.
Dále se můžete těšit například na:
- Problematika biopotravin – produkce, kontrola
- Výživa podle cílové skupiny populace
- Obohacování potravin zdraví prospěšnými látkami
- Údržnost potravin – změny nutričně významných složek a senzorických vlastností
- Falšování potravin, autentikace
- Procesní kontaminanty – technologická opatření, legislativní aspekty
Naše platforma je určena pro mikropodniky, drobné živnostníky, malé a střední firmy. Rádi Vám poradíme, proto nám konkrétní příklady či dotazy, se kterými si nevíte rady, zašlete předem v registračním formuláři.
Kde: VŠCHT Praha – budova A (Technická 5, 166 28 Praha 6), Velká zasedací místnost, 1. patro, č. dveří A181