Ingrovy dny 2013
Součástí je XXXIX. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin (39th Food Quality and Safety Conference).
Termín akce: 27. – 28. 2. 2013
Místo konání: Mendelova univerzita, Brno
Program prozatím vyžádaných přednášek pro XXXIX. ročník Konference o jakosti potravin a potravinových surovin (středa 27. února 2013, 9:00 – 16:00):
prof. Hartog (Nizozemsko): Sustainable animal and human nutrition: feeding the future
prof. Dostálová (VŠCHT, Praha): Nasycené mastné kyseliny ve výživě a v potravinách
Ing. Fašiangová (Slovensko): Výživa obyvatelstva a jakost potravin na Slovensku
Ing. Pospiech (VFU, Brno): Metody pro kontrolu složení masných výrobků
Prof. Buchar (MENDELU, Brno): Nanotechnologie využitelné v potravinářství
Doc. Mareš (MENDELU, Brno): Aktuální hodnocení jakosti ryb v ČR
Ing. Jandásek (VFU, Brno): DLG hodnocení masných výrobků
Prof. Jarošová (MENDELU, Brno): Činnost ÚTP a poloprovozy
Přihlášky, v případě aktivní účasti i názvy příspěvků spolu s abstraktem, je nutné zaslat nejpozději do 31. ledna 2013 na ingrovy.dny@mendelu.cz.
Bližší informace najdete zde.
XXXIX. ročník Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
(středa 27. února 2013, 9:00 – 16:00) více informací zde.
Den s mlékem na MENDELU (čtvrtek 28. února 2013, 9:00 – 16:00)
Zdroj: Společnost pro výživu