Bezpečnost potravin

EIT Food: Kurzy Senzorické hodnocení a jeho role při navrhování potravinářských výrobků & Funkční potraviny: teorie a praxe

Vydáno: 2. 5. 2024
Autor: KM EFSA, EIT Food

Přihlaste se na kurzy „Senzorické hodnocení a jeho role při navrhování potravinářských výrobků“ & „Funkční potraviny: teorie a praxe“, které se konají v květnu 2024 ve Varšavě.
Kurzy probíhají v rámci „New Product Development Training (NPD Skills) – ON-SITE SPRING EDITION“.

ÚROVEŇ: Odborníci ze zemí RIS
MÍSTO KONÁNÍ: Fakulta managementu Varšavské univerzity
CENA: Účast na kurzech je bezplatná, účastníci si hradí náklady na dopravu a ubytování.

O kurzu: Pracujete v potravinářském průmyslu?

Chcete se zdokonalit ve vývoji nových produktů? Účastí na kurzu získáte odborné znalosti v oblasti tvorby inovativních produktů v rámci potravinářského trhu! Zúčastněte se školení a staňte se odborníkem na vývoj nových produktů na potravinářském trhu!

Kurzy NPD Skills představují vynikající příležitost pro navazování kontaktů, spolupráci a získání hlubšího porozumění profesnímu prostředí v potravinářském průmyslu. Tyto kurzy, pořádané ve Varšavě, vytvářejí jedinečné školící prostředí tím, že spojují odborníky na potraviny z různých zemí a prostředí. Hlavním cílem kurzů je podpořit vznik inovativních nápadů na výrobky v rámci potravinářského průmyslu v zemích RIS.

Obsah kurzů je uzpůsoben tak, aby účastníkům poskytl základní nástroje, metody a špičkové postupy, které napomáhají procesu NPD. Kurzy podporují praktické učení a vyzývají účastníky k aktivní účasti na vzdělávací cestě.

Jarní edice ON-SITE školení NPD Skills se skládá ze dvou online kurzů. Můžete se přihlásit na jeden nebo na oba kurzy; volba je na vás!

  • Senzorické hodnocení a jeho úloha při navrhování potravinářských výrobků (20. května 2024)
  • Funkční potraviny: teorie a praxe (21. května 2024)

Více informací: learning.eitfood.eu/courses/new-product-development-training/on-site-spring-edition

Zdroj: EIT Food