Bezpečnost potravin

Covid-19 a koronaviry – jak správně používat dezinfekční prostředky

Vydáno: 18. 3. 2020
Autor: SZÚ, KHS ZK

Metodický materiál KHS ZK

Co bychom měli znát dříve než začneme dezinfikovat? Veřejnost se ptá, jak se dá provádět dezinfekce v domovních prostorách, bytech, stravovacích službách. Metodický materiál nám poskytla paní Mgr. I.Lukašíková, ředitelka odboru HDM KHS ZK. Byl připraven v minulém roce. Je velmi názorný, obecný a může účinně pomoci v praxi. Odezva veřejnosti na tento materiál je velmi dobrá. Doporučení je, abychom materiál zveřejnili na webu SZÚ. Rádi  ho proto sdílíme.


Pravidla_pro_spravnou_dezinfekci.pdf Pravidla_pro_spravnou_dezinfekci.pdf (1.48 MB 16.03.2020 21:18)

prof. J.Ruprich, CZVP SZÚ, Brno 16.3.2020

 

Zdroj: SZÚ