Bezpečnost potravin

Celostátní odborná konference „Potraviny v hysterii“

Vydáno: 4. 6. 2015
Autor: Fórum zdravé výživy

Celostátní odborná konference se uskuteční 14. října 2015 v Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze.

Fórum zdravé výživy společně se Sekcí Výživy a nutriční péče ČAS a Laboratoří pro výzkum aterosklerózy IKEM pořádá v Praze Celostátní odbornou konferenci (14. října 2015) a den předem i studentský workshop.

Celostátní odborná konference „Potraviny v hysterii“

14. 10. 2015, IKEM Praha

Hlavním tématem konference jsou potraviny v hysterii a tematicky tak volně navazuje na konferenci loňskou. 

Datum a čas konání: 14. 10. 2015; 9:00 – 16:00 hodin
Místo konání: IKEM, Vídeňská 1958/9, 140 21  Praha, Kongresový sál
Určena pro: nelékařské zdravotnické profese podle zákona 96/2004, vyučující a studenty odpovídajících oborů a zájemce o problematiku
Přihlášky k účasti: do 5. 10. 2015
 

Studentský workshop    
13. 10. 2015, IKEM Praha
 

Datum a čas konání: 13. 10. 2015; 9:00 – 13:00 hodin 
Místo konání: IKEM, Vídeňská 1958/9, 140 21  Praha, učebna č. 2, 3. patro

Témata workshopu:
A. Jak správně pracovat s populárními informacemi o výživě
B. Souvislost fyziologie-patofyziologie-dieta

Lektoři workshopu:
Bc. Tamara Starnovská, sekce VNP ČAS, FZV
Mgr. Jitka Tomešová, DiS., sekce VNP ČAS
Určen pro: studenty VŠ a VOŠ se zaměřením na výživu a oborů příbuzných

Základní informace o konferenci i studentském workshopu včetně on-line přihlášky najdete zde.

 

 

 

 

Zdroj:  Fórum zdravé výživy