Bezpečnost potravin

Časopis Výživa a potraviny – 3/2012

Vydáno: 30. 5. 2012
Autor: berankova1

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny – 3/2012
OBSAH:
Tláskal, P., Hrstková, H., Schwartz, J., Fiala, J., Strosserová, A., Packová, A., Lepší, V., Baliková, M., Peterková, M.:
Výživové zvyklosti českých školních dětí 1. část: Výběr potravin a vitaminy
Míková, K.:
Hodnocení kvality slepičích konzumních vajec
Kopáček, J.:
Nevěřte mýtům o jogurtech
Dostálová, J., Doležal, M., Šípková, A.:
Složení mastných kyselin roztíratelných tuků, směsných roztíratelných tuků a másel na současném českém trhu
Kalač, P.:
Amygdalin, laetril a alternativní léčba rakoviny
Štundlová, D.:
Jablko nebo hruška, a co na to nové studie?

Výživová doporučení pro obyvatelstvo České republiky

Zpravodaj pro školní stravování – 3/2012
OBSAH:
Čas plný změn
Nabídka kurzů v roce 2012
Školní stravování v Německu
Svatební hostina Elišky Přemyslovny
Kurz příprava stravy v prevenci a léčbě chronických onemocnění na SZŠ a VOŠZ Brno
Je polévka grunt?
Reportáž ze semináře na ministerstvu školství
Odpověď k §119 školského zákona
Den boje proti dětské obezitě – 25.5.2011
Gelové nehty u kuchařek

Zdroj:  Společnost pro výživu