Bezpečná výživa – Netradiční potraviny, potraviny nového typu a doplňky II
Vydáno: 16. 5. 2018
Autor: VŠCHT
Již 17. ročník semináře z cyklu přednášek Bezpečná výživa se uskuteční v sobotu 2. června 2018 v budově VŠCHT Praha.
Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
Pořádá dne 2. června 2018
seminář
BEZPEČNÁ VÝŽIVA – NETRADIČNÍ POTRAVINY, POTRAVINY NOVÉHO TYPU A DOPLŇKY II
Moderátor: Doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
Seminář se uskuteční v posluchárně BII, Technická 3, Praha 6
Seznam přednášejících: | |
prof. Dr. Václav Větvička, Ph.D. | Research, Department of Pathology & Laboratory Medicine, University of Louisville, Kentucky, USA |
prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. | Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha |
MUDr. Marie Skalská | Fakulta tělesné výchovy a sportu UK Praha |
Ing. Pavel Skřivan, CSc. | Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. |
Ing. Mgr. Diana Chrpová, Ph.D. | VOŠZ a SZŠ 5. května, Praha 4 & Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha |
doc. Ing. Jan Pánek, CSc. | Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha |
Ing. Vojtech Ilko, Ph.D. | Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha |
Ing. Barbora Pohořelá | Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha |
Kontakt:
VŠCHT Praha
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústav analýzy potravin a výživy
Technická 3, 166 28 Praha 6
E-mail: bezpecnavyziva@vscht.cz
Více informací a možnost registrace zde.